Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a koronavírus járványra tekintettel cégünk 2020.03.16-tól visszavonásig nem fogad látogatókat. Megértésüket köszönjük.

Cégbemutató

QuniAz 1992-ben Budapesten alapított cégünk állatgyógyászati készítmények (állatgyógyszerek, állatgyógyászati oltóanyagok, kiegészítő takarmányok, fertőtlenítőszerek, állatorvosi műszerek, állattartási eszközök) nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az értékesítési tevékenység 1995-ben költözött a mostani érdi telephelyre.

Vevőink állattartó vállalkozások, állatorvosi praxisok és rendelők, állatpatikák, gyógyszertárak.

AlizTermékképviseletet nem látunk el. Valamennyi forgalmazható, beszerezhető készítménnyel igyekszünk vevőink rendelkezésére állni. Célunk, hogy számukra tartós megbízhatóságot jelentsünk. A megrendelt készítmények kiszállítása túlnyomórészt saját gépkocsinkkal történik.

A 2012-es évtől kezdődően vállalkozásunk életét alapvetően meghatározó jelentős fejlesztéseket indítottunk el, melyek mostanára fejeződtek be. Az érdi telephelyünk szomszédságában területeket vásároltunk és megkezdtük a régi épületeink felújítását, bővítését, átépítését. Mostanára így az öt épületből álló épületcsoportban négy raktár áll rendelkezésünkre a készletek tárolásához.

TotoA 15 fő dolgozónk zavartalan munkavégzéséhez új irodákat, vendégeink fogadásához gépkocsi parkolót építettünk és megújult teljes informatikai rendszerünk is.

A három éve tartó folyamatos beruházások eredményeképpen elmondhatjuk, hogy az időközben közel kétszeresére nőtt eladásaink zavartalan lebonyolításához az igényes személyi és tárgyi feltételeket megteremtettük, sőt a következő évek tervezett fejlesztéseihez is rendelkezésünkre állnak a szükséges alapok.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Várjuk jelenlegi és leendő vevőink megtisztelő érdeklődését.

Érd, 2015. augusztus

Dr. Székely Béla
tulajdonos